Fijne feestdagen en op naar een succesvol 2014

Laatste update op 30 augustus 2019, Gepubliceerd op 17 december 2013 DOOR Dennis Sievers

Met Webiteers zijn we inmiddels in ons 5e levensjaar beland. Een feestje waard! In 2013 qua tijd niet de ruimte gehad, maar in 2014 staat dit zeker op de agenda. Een mijlpaal dat niet ongemerkt voorbij mag gaan en één die we graag opvolging geven met nieuwe doelen voor de komende jaren. Er is namelijk nog voldoende ruimte om ons verder te onderscheiden binnen ons vakgebied.

Veel organisaties hebben tegenwoordig nog altijd grote moeite met de vertaalslag van organisatie/product/diensten naar doelgroep(en) en online zoekgedrag. Dit geldt voor onze eigen klanten, maar ook voor veel klanten van onze partners, zoals reclamebureaus en webbouwers. Als SEM bureau hebben we de afgelopen 12 maanden veel stappen gezet in de verdere professionalisering van onze dienstverlening. Daarbij zijn kwaliteit, service en persoonlijke aandacht voor de (doelstellingen en resultaten van) onze klanten onze belangrijkste speerpunten. Transparantie is daarbij het sleutelwoord.

We hebben niet de ambitie om de grootste te zijn. We willen de beste zijn. Samen met onze klanten en partners.

In 2014 bouwen we rustig verder aan ons merk en onze dienstverlening. Nog meer resultaat-gestuurd. Nog meer op maat voor onze klanten.

Voor nu wensen we je fijne feestdagen en een bijzonder succesvol 2014.

Weten wat Inbound voor jouw bedrijf kan betekenen? Adviesgesprek aanvragen