Waarom is stagelopen bij Webiteers geweldig? 7 redenen

Laatste update op 27 mei 2021, Gepubliceerd op 28 april 2020 DOOR Esmée Wevers

Je bent op zoek naar een stage in online marketing waar je écht iets kan leren? Je houdt van online marketing, strategisch denken of commercie, of van design en animatie? Dan kan Webiteers nog wel eens een hele goede optie zijn voor jou!

Wat maakt een stage bij Webiteers nou zo leuk? We hebben 7 punten opgeschreven die een stage bij Webiteers geweldig maken. Let’s go!

Wij zijn een Growth Agency en helpen organisaties groeien met de inzet van succesvolle digitale marketing en sales oplossingen. We zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het genereren van kwalitatieve bezoekers, leads en sales. Dit doen we door het creëren, optimaliseren en verspreiden van content via relevante digitale kanalen. We werken voor mooie klanten door heel Nederland.

Met een groeiend team en verschillende disciplines zoals content marketeers, inbound specialisten en strategen, gaan we elke dag voor het beste resultaat. Hierdoor kan jij je breed ontwikkelen.

7 redenen om bij ons stage te komen lopen:

Meer weten? Neem contact met ons op

De cultuur en functie

Onze cultuur vatten we samen als "go. grow. win", want door te gaan en doen, leer je, word je beter en bereik je mooie resultaten. We zijn bekwaam, loyaal en willen elke dag gaan voor het beste resultaat.

We hebben geen kant-en-klare functie. Je vaste begeleidster is Esmée, maar wil je je op het gebied van sales en commercie ontwikkelen? Dan kijk je wat vaker met Floor mee. Ben je gek op data? Dan krijg je de mogelijkheid om te groeien in Google Analytics, Search Console en zal Sem je daarin begeleiden. Sem staat ook voor je klaar als je alles wilt leren over SEA. Wil je juist meer leren van social media of juist contentmarketing, dan zal Esmée voor je klaarstaan. Is strategie helemaal jouw ding? Dan kijk je wat vaker met Dirk mee. 

7 redenen waarom stagelopen bij Webiteers geweldig is

1. Je wordt serieus genomen en kan je ontwikkelen 

Wat wij willen is groeien, en het is natuurlijk geweldig als jij dit ook wilt! Je wordt binnen onze Growth Agency serieus genomen en we willen graag dat jij je kan ontwikkelen. Wil je meer leren over SEO, SEA of schrijven in het algemeen? Dan gaan we daaraan werken. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die jij mag bijwonen. Je zult dus een heleboel leren in een korte tijd. Ben jij daartegen opgewassen? Go. Grow. Win.

Natuurlijk word je bij ons niet alleen ingezet voor onze succes. Je draagt ook bij aan de successen die wij bij onze klanten weten te behalen. Heb jij een onwijs goed idee die onze klanten naar een hoger level zou kunnen tillen? Of misschien heb jij wel een fantastisch idee voor ons eigen team of bedrijf. Dan gaan we daar samen met jou mee aan de slag!

Afstudeerder Anouk: “Stage lopen bij Webiteers was een erg leerzame ervaring, ik kreeg hier alle ruimte om mijn eigen ideeën uit te voeren.

webiteers-stage-lopen-885

2. Informele werksfeer

We maken hier een praatje met elkaar en gaan gezellig aan het werk met een muziekje op de achtergrond. Je mag gewoon dragen wat jij prettig vindt en we eten tussen de middag met elkaar een broodje en een kop cup-a-soup voor de liefhebber. Ook is het geen probleem als je een keertje later komt, je neemt dan zelf het initiatief om op een ander moment weer wat meer te werken. Ben je aan het einde van de dag een beetje aan het indutten? Daag dan je collega’s uit voor een potje tafeltennis! Als jij Dennis kunt verslaan, heb je meteen het respect van het hele team voor je gewonnen!

3. Toegankelijke collega’s

Heb je een vraag? Stap dan op een van ons af. We bijten niet! We zijn er om elkaar naar een hoger level te tillen. Ook vinden we het belangrijk dat je feedback levert op ons werk als je verbetering ziet. Wees dus vooral niet bang om dit met ons te delen! Ook staat de ‘deur’ van de Webiteers oprichters altijd open.

4. Afstuderen? Geen probleem.

Soms kan het moeilijk zijn om een stage te vinden waar je tegelijkertijd kan afstuderen. Wij van Webiteers doen daar gelukkig niet zo moeilijk over. Heb je een idee en kan je ons helpen op met een online marketing of sales vraagstuk? Wees dan welkom 😊. Daarnaast zijn er ook kansen om na je afstuderen bij ons te blijven plakken!

5. Super locatie in WTC Hengelo

Woon je in Hengelo, Borne, Almelo of Enschede? Dan heb je amper reistijd naar ons kantoor. We zijn namelijk gevestigd naast het treinstation in het toffe World Trade Center Hengelo. Lekker centraal, wel zo makkelijk.

6. Lekkere stagevergoeding

Bij een stage hoort een stagevergoeding, tenminste dat vinden wij! We weten dat je jouw tijd en energie in ons bedrijf stopt en dat belonen we met een prima bedrag per maand (350 euro). Het studentenleven is al duur genoeg toch?

7. Vrijdagmiddagborrels

Naast dat we prima koffie hebben en regelmatig taart (als bedankje van onze klanten of denk aan ons taartabonnement…), hebben we ook elke vrijdag een gezellige borrel. Uiteraard met ons Twentse trots, Grolsch! Én een lekkere snack. Een goed begin van je weekend!

Eén keer per maand hebben we zelfs een themaborrel. Heb jij een goed idee? Dan mag je deze ook organiseren!

Klinkt het allemaal goed? Check dan direct hieronder of jij past bij Webiteers!

Pas jij bij Webiteers?

  • Je bent ambitieus, proactief en enthousiast;
  • Je <3 online marketing en je hebt de ambitie om marketing te leren begrijpen. Marketing is de basis van alles wat wij voor onze klanten doen;
  • We zoeken iemand die in ons team past, of je nou commercieel bent, van schrijven houdt, grafisch kan vormgeven, of van sales en cijfers houdt. Als je maar een doel voor ogen hebt wat je hier kan uitvoeren;
  • Je bent nieuwsgierig én leergierig iemand die zichzelf continu wilt ontwikkelen en innoveren en altijd het naadje van de kous wilt weten;
  • Je wilt een kijkje in de keuken bij diverse klanten en vindt het geen probleem om je te verdiepen in de verschillende klantprofielen;
  • Je bent niet te trots om anderen om hulp te vragen en samen sterker te worden;
  • Je vindt het prima dat we onze guilty pleasure muziek met je delen tijdens werktijd;
  • Pré: je kan werken met Adobe, HubSpot, WordPress & webanalytics;
  • Je bent gemotiveerd om ons nu een berichtje te sturen met info over jou!
Let’s get in touch!

Stagelopen of afstuderen bij Webiteers

Wist je dat we nog op zoek zijn naar een stagiaire of afstudeerder voor september 2021? Check de vacature voor Stagiair(e) Online Marketing!

Ben jij helemaal overtuigt en zie je jezelf al tussen ons op kantoor zitten? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. We zoeken graag samen naar een opdracht die bij jou past.

Meer weten? Neem contact met ons op

Onderwerp: stage, vacature

Gerelateerde berichten