Webiteers geeft search-college bij IKT

Laatste update op 30 augustus 2019, Gepubliceerd op 27 augustus 2013 DOOR Dennis Sievers

Aankomende maand is er weer een IKT-college. Op 26 september staan de kennissessies in het teken van marketing & sales. Wij zullen een kennissessie verzorgen over zoekmachinemarketing.

Kennissessie zoekmachinemarketing

Vrijwel elke organisatie komt er vroeg of laat mee in aanraking: zoekmachinemarketing. Bij een nieuwe website of een nieuw initiatief. Of simpelweg wanneer meer resultaat uit de bestaande website gewenst is. Zoekmachinemarketing - scoren in en met Google - is een bijzonder effectief én meetbaar marketingmiddel om snel en duurzaam rendement te realiseren uit het internet. De mogelijkheden voor zijn enorm, maar waar begin je als organisatie?

Tijdens deze kennissessie vertellen we meer over zoekmachinemarketing en hoe te scoren met behulp van Google. Praktische tips worden afgewisseld met nieuwe inzichten om nog meer rendement te halen uit zoekmachinemarketing.

Ook meer weten over zoekmachinemarketing?

Mocht je geen lid zijn van het IKT, maar wel aan willen schuiven, neem dan even contact met ons op. Ook voor andere vragen kun je natuurlijk altijd een belletje plegen!

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden

Onderwerp: Events